Ga naar hoofdinhoud
20 jaar

20 jaar lekkerknallen.nl vuurwerk

Happy Copy, de bekendste Copyshop van Den Haag verkoopt al 20 jaar (sinds 1997) vuurwerk onder de naam lekkerknallen.nl. In het begin vanuit de winkel aan de Rijswijkseweg 310. Maar door de strengere veiligheidseisen inmiddels al weer vele jaren vanuit de goed beveiligde vuurwerkbunker aan de om de hoek gelegen Goudriaankade 14.

Speciaal voor het 20 jarig jubileum heeft Lekkerknallen i.s.m. met Witte Vuurwerk (voorheen Marijn)uit de serie Enlightment een speciale jubileumcake. Deze >Grand Ball 60 shots kost elders €25,- maar voor het 20 jaar vuurwerkverkoop jubileum, slechts € 9,95. Dat is een korting van maar liefst 60%.

De rode draad door alle jaren vuurwerkverkoop bij lekkerknallen.nl is eigenlijk: Veiligheid, Kwaliteit en goed advies. Lekkerknallen.nl legde als één van de eerste vuurwerk winkels de nadruk op het veilig afsteken van vuurwerk met de verkoop van veiligheidsbrillen, aansteeklonten en vuurwerkstandaards.

Daarnaast worden vanaf het eerste uur de medewerkers jaarlijks bijgeschoold op het gebied van uitwerkingen van het vuurwerk en de veiligheidsaspecten. Deze jaarlijkse bijscholing is nodig omdat het legale vuurwerk in de afgelopen jaren met de komst van de 500 grams potten steeds zwaarder is geworden. Nieuw dit jaar zijn de ‘compound boxen’ dit zijn pakketten met diverse potten en cakes die onderling doorverbonden zijn, dit heeft als voordelen dat je maar eenmaal een lont hoeft aan te steken en omdat het als 1 pakket staat het zeer stabiel is.

Het zwaardere vuurwerk is volkomen veilig, maar vraagt wel extra aandacht bij het afsteken.
Eenvoudige maatregelen zoals voldoende afstand houden, het gebruiken van een aansteeklont en het dragen van een veiligheidsbril kunnen verwondingen voorkomen, aldus Dick Vrolijk van Lekkerknallen.nl.

20 jaar

Back To Top