Ga naar hoofdinhoud

GRATIS vuurwerk 2018 bij iedere voorbestelling

Wederom zoals ieder jaar geeft lekkerknallen.nl GRATIS vuurwerk bij iedere voorbestelling vanaf € 35,- t/m 27 december 18.00 uur. Niets geen verdere voorwaarden, kleine lettertjes of moeilijke regels. Zo helder en duidelijk is het.

Gratis vuurwerk 2018 bij iedere voorbestelling, na het succes van vorig jaar hebben we dezelfde producten ingekocht voor onze voorbestellers. Dus dat zijn geen flauwe fonteintjes, laffe vuurpijljes of sputterende flutpotjes, maar een mooie speciaal ontwikkelde vuurwerkcake’s. En hoe hoger het bestelbedrag, des te groter het GRATIS vuurwerk.

Dus als je toch van plan bent vuurwerk te kopen, dan is bestellen in de lekkerknallen.nl webshop het makkelijk. En dan weet je zeker dat je nergens naast grijpt en krijg je ook nog eens GRATIS vuurwerk. Mocht het niet lukken om met iDeal betalen, kom dan naar happycopy.nl (Rijswijkseweg 308-310, Den Haag) of naar de showroom (Goudriaankade 14, Den Haag) met de uitgeprinte bestellijst. In de winkel van Happy Copy of in de showroom van lekkerknallen.nl voeren we je bestelling dan in het systeem in en kan je contant of per pin te betalen.

Back To Top