Ga naar hoofdinhoud

Marijn Vuurwerk is terug!

Marijn Vuurwerk is terug

 

Marijn Vuurwerk is terug!

Marijn Vuurwerk bekend van de Binkies, Vette Marja en Boefje is weer helemaal terug in Nederland. Met een keurmerk van nu, maar met de specifieke effecten van toen, die omdat het nog steeds geproduceerd wordt in een ander deel van China tot de beste ter wereld behoren.

De veel geïmiteerde, maar nooit in hardheid geëvenaarde Binkies en de Vette Marja de enige echte ‘fontein-mijn’. Marijn vuurwerk staat nog steeds met stip bovenaan het verlanglijstje van de echte vuurwerkliefhebbers, maar de vaste klanten van lekkerknallen.nl staken het ook in het verleden graag af. Het vuurwerk met een saai grijs wikkel, maar met gigantische effecten!

Helaas moesten we de laatste twee jaar door problemen met de Chinese fabriek , hierdoor uitwijken naar andere merken. Maar Marijn Vuurwerk is terug en sterker dan ooit. Inmiddels zijn de verpakkingen iets aangepast en is alles zo nagekeken, dat het de kwaliteit ten goede is gekomen. En wederom sluit lekkerknallen.nl Marijn vuurwerk weer in de armen en zijn we de enige officiële dealer voor Den Haag en omgeving.

Dit is wat we zelf graag afsteken en dus ook graag verkopen.

Marijn collectie in de Vuurwerkbieb

Back To Top