Skip to content

Cruel Traction blijft een topper!

Op verzoek is ook de Cakebox Cruel Traction terug in ons assortiment. Deze machtige cakebox die bestaat uit 6 geweldige cakes is door de leden van de website ‘vuurwerkcrew.nl’ tot de beste cakebox van in de jaren 2014 en 2015. Vuurwerkcrew.nl is een website en forum van uitsluitend vuurwerkfans, dus je moet als cakebox heel wat in huis hebben om een winnaar gekozen door de leden van deze site.

En terwijl we met deze website en de voorbereidingen bezig waren, kwamen er zelfs al liefhebbers vragen of lekkerknallen.nl deze superbox weer zouden gaan verkopen.

Maar wat is de Kiloknaller Cruel Traction precies vraag je je misschien af. Dus bij deze de introductie van dit geweldige vuurwerk. Het netto Kruitgewicht is maar liefst 2186 gram, 6 cakes van 20 schoten. De effectomschrijving: Een gruwelijke cakebox met totaal 120 schoten, verwerkt met speciale kleuren, nergens eerder vertoond, keiharde actie gegarandeerd! Bekijk de video maar, veel effecten zal je herkennen van de vuurwerkshows zoals die van lekkerknallen.nl en Scheveningen.

Vuurwerkcake Crank

Back To Top