Ga naar hoofdinhoud
Vuurwerknieuws 2019 lekkerknallen

Vuurwerknieuws 2019

Dit vuurwerknieuws bericht komt iets later dan normaal in het jaar. Maar schrik niet. Ook in 2019 verkoopt lekkerknallen.nl weer vuurwerk. We zijn al weer enkele maanden bezig met het samenstellen van een mooi assortiment. Hiervoor hebben we ook de feedback gebruikt van onze vaste klanten die in het begin van het jaar reageerde op onze oproep. Vooral de vraag naar bepaalde kleuren en bepaalde cakeboxen hebben we goed kunnen invullen. Daarnaast hebben we gezocht naar mooie nieuwe producten bij onze vertrouwde leveranciers.

Leuk om te melden is dat de compoundboxen steeds iets goedkoper worden. En dat de Poolse vuurwerklijn POLSKA is uitgebreid met meer producten. Tevens hebben we meer goedkoop vuurwerk in onze budgetlijn. En zijn we zelf erg enthousiast over de LOUD Collection. Maar ook de toppers uit de Enlightment Collection by Marijn zoals de Parentado en Vette Marja blijven we verkopen.

Ook gaan we dit jaar een Black Friday aktie doen. Weer eens wat anders. Dus hou deze website en je e-mail (als je je hebt ingeschreven goed in de gaten)

Iets anders wat leuk is te vermelden in dit vuurwerknieuws is dat ik (vuurwerkspecialist Martin van lekkerknallen.nl) deel nam in een panel van het Haagse D66 stadscongres. Want lekkerknallen.nl doet er alles aan om de traditie in stand te houden. Vooral omdat we zelf extreme vuurwerkliefhebbers zijn natuurlijk die ook graag zelf willen blijven afsteken. Als vuurwerkliefhebber en verkoper kreeg ik de kans om diverse stellingen te verdedigen. Een opvallende uitkomst van de vuurwerkdeelsessie was dat de meeste problemen rond de jaarwisseling eigenlijk eerder veroorzaakt worden door alcohol dan door vuurwerk.

vuurwerknieuws-stadscongres-d66-vuurwerkspecialist-martin-lekkerknallenFoto: Hanneke D66
Back To Top