Ga naar hoofdinhoud

Martin’s advies 2019

Bij deze Martin’s advies 2019. Misschien hoef ik me niet meer voor te stellen. Maar laat ik het toch nog maar een keer doen. Mijn naam is Martin en sinds 1997 verkoop ik als vuurwerkspecialist vuurwerk bij happyvuurwerk/lekkerknallen.nl. Ieder jaar beginnen we in maart om uit vele leveranciers een mooie collectie samen te stellen. Of met andere woorden: “we willen eigenlijk alleen maar producten verkopen die we zelf mooi vinden!. Maar ondanks dat alles mooi is heb ik toch een paar echte favorieten.

Parentado (om zijn mooie spinners)
De vuurwerkcake Parentado is inmiddels een legende bij lekkerknallen.nl. De Parentado is een mooie cake van Enlightment. Eigenlijk een nazaat uit de vuurwerkervaring van Marijn vuurwerk. We sloten er twee jaar geleden onze vuurwerkshow mee af. De dagen erna regende het telefoontjes en mailjes met de vraag welke cake dat was als laatste. Wat de Parentado uniek maakt is dat het een kleine compacte cake is maar met grote effecten. Dit komt ook doordat er in plaats van zwart kruit, alleen maar het professionele Catagorie 1.3g kruit gebruikt is. Vooral de spinners die uitmonden in een boeket zijn uniek voor dit fantastische stuk vuurwerk. De laatste shots zijn wederom spinners in salvo, die ook nog een brocade aan het eind hebben.
Link naar webshop (filmpje)

Thunderking (mooie nitraatknal door flashkruit en lage stuksprijs in bulkpack)
Het is bekend dat een Thunderking extreem hard gaat. We hebben het dan niet alleen over de mooie snoeiharde knal. Want wat is nu een doosje van 6 stuks als je mag afsteken van oudejaarsdag 18.00 tot 2.00 uur op Nieuwjaarsdag? En zo denken wij er ook over, na aandringen bij onze leverancier is er het Thunderking Xtreme Bulk pack van 40 stuks gekomen.

En natuurlijk voor een KNALprijs, zoals je inmiddels van lekkerknallen gewend bent. Je betaald slechts € 0,35 per enkele Thunderking als je deze koopt in een 40 stuks bulkverpakking. Dit is veel knalplezier voor weinig geld. Logisch dat dit product een bestseller is sinds vorig jaar. Daarnaast wordt waarschijnlijk volgend jaar door de wet (2020) de VERKOOP van alle singleshots (Thunderkings, Thunderblossom, etc.) VERBODEN. Dus groot inslaan is een must als je er van wil blijven genieten.  
Link naar webshop (filmpje)

Katan Special #1 (door de vuurstaarten en blauwe parels)
De Katan Special nr. 1 is een mooi voorbeeld van een vuurwerkbedrijf dat jarenlang ervaring heeft in de professionele vuurwerkbranche. Gelukkig voor de consument hebben ze de effecten die je kunt zien tijdens evenementenvuurwerk weten te vertalen naar een consumentenlijn.

En dit ook nog eens gezien het gewicht en de effecten voor een lage prijs. Een topper uit deze collectie is de Katan Special nr. 1. Een compoundbox met maar liefst 100 schoten. Grote gouden crysantium boeketten met vuurstaarten en blauwe parels. Het resultaat is luide burstknallen met prachtige luchteffecten. Het is na het aansteken een kwestie van voldoende afstand nemen en te genieten van dit prachtige stuk vuurwerk welke de hemel helemaal zal verlichten.
Link naar webshop (filmpje)

King of Blue (blauw, ik hou van jou ;-)
Een topper uit de toch al zo mooie LOUD collection. Maar mijn voorkeur in deze collectie is toch de King of Blue. Het was wel erg moeilijk, maar de mooie blauwe effecten gaven toch echt de doorslag. Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik gewoon een liefhebber ben van blauwe effecten. Het kan ook liggen aan mijn soms (te) luxe smaak. Want de kleur blauw is het duurste om in vuurwerk te verwerken. Het prettige in dit geval is, dat je dat dan weer niet terug ziet in de prijs van dit mooie product.
Link naar webshop (filmpje)

Dit is bij deze Martin’s advies 2019. Dit zijn zeker items die ik zelf wil afsteken, als ze overblijven ;-) Maar mocht dat niet lukken, maak je geen zorgen. Ieder jaar gaan we tevreden met ons vuurwerk lekker knallend het nieuwe jaar in!
Nog vragen je kan mij mailen: info@lekkerknallen.nl

Verder ben ik alle verkoopdagen met een rode jas aan aanwezig in de verkoophal. Ik zie je dan!

 

 

Back To Top