Skip to content
oudejaars-vuurwerk-verkoop-toegestaan-assortiment-lekkerknallen-denhaag-2022

We mogen weer vuurwerk verkopen

We mogen weer VUURWERK verkopen en afsteken na twee (saaie) Coronajaren. Happy Copy Vuurwerk / Lekkerknallen.nl verkoopt sinds 1997 vuurwerk en is een begrip in Den Haag.  Maar we hebben ook vuurwerkliefhebbers als klant uit Voorburg, Rijswijk en omstreken. Dit komt voornamelijk door de grote kennis op het gebied van vuurwerkitems van de medewerkers. En omdat we alleen in ons assortiment opnemen wat we zelf echt mooi en leuk vinden.

Inmiddels zijn we terwijl we dit schrijven weer druk bezig om een mooi vuurwerkassortiment samen te stellen! En net als de afgelopen 25 jaar beloofd het weer een mooie vuurwerkcollectie te worden. Voor ieder wat wils! Eigenlijk voor iedere smaak en budget.

Dus we mogen weer, maar nog heel even geduld, maar hou de website in de gaten voor het laatste nieuws! Maar hou er alvast rekening mee dat we met z’n allen en het lekkerknallen.nl vuurwerk weer een mooie jaarwisseling gaan beleven. Het is ook wel weer eens tijd om lekker te knallen!

De lekkerknallen.nl webshop gaat rond 5 december 2022 open. Hier kan je dan weer kijken en kopen om verzekerd te zijn van mooi vuurwerk met oud en nieuw.

webshop-vuurwerk-lekkerknallen-denhaag
Back To Top