Skip to content
webshop-online-vuurwerk-2022-lekkerknallen

De Webshop is open!

Zoals aangegeven is onze vuurwerk webshop vanaf nu geopend. In onze webshop is het hele assortiment te vinden. Ook dit jaar is het weer in de webshop: ‘voor ieder wat wils’. Voor ieder budget. Voor iedere leeftijd. Voor de beginnende afstekers en de DIE HARD vuurwerkfreaks. Het assortiment Compoundboxen ofwel Flowerbeds is groter in 2023. En natuurlijk is er ook weer de OP=OP collectie, die we goedkoper verkopen vanwege inkoopvoordeel.

Ook tijdens de verkoopdagen blijft de webshop geopend, zodat jij op iedere moment van de dag (24/7) kan bestellen en zo niet misgrijpt, na het betalen met iDeal. De ophaalmomenten verschijnen vanzelf in het bestelproces.

Let op: Vuurpijlen, knalvuurwerk en Single Shots* zijn NIET meer te vinden in onze webshop, omdat de verkoop hiervan in Nederland niet langer toegestaan is. Een mooi overzicht wat is wel en niet is toegestaan kan je vinden op de Vuurwerkwijzer. *Een alternatief zijn de Singleshot Mines. 

Daarnaast zijn alle producten afgebeeld en zijn er van de meeste producten ook filmpjes beschikbaar, dus de voorpret kan al beginnen! Kom met veel plezier kijken en kopen in de vuurwerk webshop van lekkerknallen.nl

webshop-vuurwerk-lekkerknallen-denhaag

 

Back To Top