Skip to content

38e Internationale Vuurwerkfestival Scheveningen


Vanavond start het jaarlijkse Internationaal Vuurwerk Festival, bij deze even wat informatie van de organisatie:

Speciale Vuurwerkfestival-app voor 38ste editie

Het Internationaal Vuurwerkfestival Scheveningen introduceert dit jaar een speciale app voor bezoekers. De Vuurwerkfestival-app geeft je informatie over onder andere het programma, hoe het festivalterrein eruit ziet door middel van een interactieve kaart en de bereikbaarheid. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om te stemmen op je favoriete vuurwerkshow door een ster toe te kennen aan een show en kan je je vrienden vinden door middel van de interactieve plattegrond. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in te loggen met Facebook. De app werkt via GPS en heeft een minimale internetverbinding nodig. De Vuurwerkfestival-app is vanaf nu te downloaden en is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

De nieuwe Vuurwerkfestival-app biedt jou als bezoeker van het Internationaal Vuurwerkfestival tal van functionaliteiten om optimaal op de hoogte te blijven van alle ins en outs rondom de 38ste editie. Naast algemene informatie, kan je door middel van een zogenaamde ‘pin-integratie’ op de interactieve kaart pinnen plaatsen om de locatie van je fiets, auto of bus gemakkelijk terug te kunnen vinden. Naast de bovenstaande features, kan er met deze app ook gechat worden met anderen en krijg je regelmatig pushberichten van de organisatie met het laatste nieuws. De officiële Vuurwerkfestival-app is zowel in de App als in de Playstore te downloaden via ‘Woov’ of via deze links:

Android: http://bit.ly/Vuurwerk17_App_Android
iOS: http://bit.ly/Vuurwerk17_App_iOS

Veiligheid

Het Vuurwerkfestival is een evenement waar jaarlijks duizenden mensen naar toe komen. Om dit festijn voor iedereen soepel te laten verlopen zullen alle bij veiligheid betrokken partijen zoals politie, gemeente, beveiliging van de organisatie zelf, brandweer en ambulance extra paraat zijn. We doen graag een beroep op de bezoekers van het festival om zelf ook alert te zijn en mee te werken aan mogelijke controles.

Deelnemende landen 2017 bekend!

Wie o wie gaan er dit jaar de strijd met elkaar aan in de race om de titel van mooiste landenvuurwerk 2017?…

De acht landen van de 38ste editie zijn bekend gemaakt: Nederland, Polen, China, Frankrijk, Japan, België, Portugal en Spanje. Het Internationaal Vuurwerkfestival 2017 vindt plaats op 11, 12 en 18, 19 augustus waarbij iedere avond twee landen hun spectaculaire vuurwerkshow laten zien rond de klok van 21:45 uur en 22:30 uur. Spanje, de winnaar van de vorige editie, probeert dit jaar de titel te prolongeren en sluit het Vuurwerkfestival af met een spectaculaire show tijdens de finale-avond op zaterdag 19 augustus.

Vrijdag 11 augustus:

  • 21:45 uur: Vuurwerk Nederland
  • 22:30 uur: Vuurwerk Polen

Zaterdag 12 augustus:

  • 21:45 uur: Vuurwerk China
  • 22:30 uur: Vuurwerk Frankrijk

Vrijdag 18 augustus:

  • 21:45 uur: Vuurwerk Japan
  • 22:30 uur: Vuurwerk België

Zaterdag 19 augustus:

  • 21:45 uur: Vuurwerk Portugal
  • 22:30 uur: Vuurwerk Spanje

Meer info en foto’s zie de officiële website:
http://vuurwerkfestivalscheveningen.com/

 

 

Back To Top