skip to Main Content

Als je op zoek bent naar vuurwerk in de omgeving van Pijnacker ben je bij lekkerknallen.nl Vuurwerk op het juiste adres! Hier vindt je het grootste assortiment vuurwerk. En het beste kwaliteitsvuurwerk in de omgeving van Pijnacker.

Al meer dan 20 jaar vind je bij Lekkerknallen.nl Vuurwerk een ruime collectie van onder andere knalvuurwerk, singleshots en siervuurwerk. Maar ook vuurpijlen, jeugdvuurwerk, sterretjes, siercakes. Tevens verkopen we tegenwoordig professioneel vuurwerk (Categorie 1.3) en doorlontboxen (Compound cakes).

Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold  voor de nieuwste ontwikkelingen en veiligheid. Hierdoor kunnen ze je goed kunnen adviseren over de vele vuurwerkproducten. Al ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op uitwerking en kwaliteit. En letten we op de prijs-kwaliteitsverhouding. Je vindt bij ons dan ook het grootste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de buurt van Pijnacker!

Vanaf begin december onze webshop voor het bestellen van vuurwerk open. Uniek aan deze vuurwerk webshop is dat hij geopend blijft tot en met de laatste verkoopdag. Het makkelijke online bestellen gaat dus gewoon ook tijdens de losse verkoop. Op de verkoopdagen kan je terecht in onze vuurwerkwinkel op slechts 20 autominuten vanaf Pijnacker voor de losse verkoop of voor het afhalen van je bestelling.

Door onze enorme voorraad vuurwerk en snelle afhandeling  verlaat je onze winkel nooit met lege handen!

Pijnacker

Back To Top