skip to Main Content

Als je op zoek bent naar vuurwerk in de omgeving van Delft ben je bij lekkerknallen.nl Vuurwerk op het juiste adres! Hier vindt je het grootste assortiment vuurwerk. En het beste kwaliteitsvuurwerk in de omgeving van Delft.

Al meer dan 20 jaar vind je bij lekkerknallen.nl Vuurwerk een ruime collectie van onder andere knalvuurwerk, singleshots en siervuurwerk. Maar ook vuurpijlen, jeugdvuurwerk, sterretjes, siercakes. Tevens verkopen we tegenwoordig professioneel vuurwerk (Categorie 1.3) en doorlontboxen (Compound cakes).

Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold voor de nieuwste ontwikkelingen en veiligheid. Hierdoor kunnen ze je goed kunnen adviseren over de vele vuurwerkproducten. Al ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op uitwerking en kwaliteit. En letten we op de prijs-kwaliteitsverhouding. Je vindt bij ons dan ook het grootste en goedkoopste assortiment aan vuurwerk in de buurt van Delft!

Vanaf begin december onze webshop voor het bestellen van vuurwerk open. Uniek aan deze vuurwerk webshop is dat hij geopend blijft tot en met de laatste verkoopdag. Het makkelijke online bestellen gaat dus gewoon ook tijdens de losse verkoop. Op de verkoopdagen kan je terecht in onze vuurwerkwinkel op slechts 15 autominuten vanaf Delft voor de losse verkoop of voor het afhalen van je bestelling.

Door onze enorme voorraad vuurwerk en snelle afhandeling verlaat je onze winkel nooit met lege handen!

Delft

Back To Top