Skip to content

Als je op zoek bent naar vuurwerk in de omgeving van Wateringen ben je bij lekkerknallen.nl Vuurwerk op het juiste adres! Hier vindt je het grootste assortiment vuurwerk. En het beste kwaliteitsvuurwerk in de omgeving van Wateringen.

Al sinds 1997 vind je bij Lekkerknallen.nl Vuurwerk een ruime collectie aan siervuurwerk. Tevens verkopen we tegenwoordig professioneel vuurwerk (Categorie 1.3) en doorlontboxen (Compound cakes).

Onze medewerkers worden jaarlijks bijgeschoold voor de nieuwste ontwikkelingen en veiligheid. Hierdoor kunnen ze je goed kunnen adviseren over de vele vuurwerkproducten. Al ons vuurwerk wordt zorgvuldig geselecteerd op uitwerking en kwaliteit. En letten we op de prijs-kwaliteitsverhouding. Je vindt bij ons dan ook het grootste assortiment aan vuurwerk in de buurt van Wateringen!

Vanaf begin december onze webshop voor het bestellen van vuurwerk open. Uniek aan deze vuurwerk webshop is dat hij geopend blijft tot en met de laatste verkoopdag. Het makkelijke online bestellen gaat dus gewoon ook tijdens de losse verkoop. Op de verkoopdagen kan je terecht in onze vuurwerkwinkel op 10 autominuten vanaf Wateringen. Voor de losse verkoop of voor het afhalen van je bestelling.

We hebben altijd een grote voorraad vuurwerk. Door de snelle afhandeling verlaat je onze winkel nooit met lege handen!

webshop-vuurwerk-lekkerknallen-denhaag
Back To Top