Skip to content
Vuurwerkdemoshow 2017

Vuurwerk demoshow 2017

Op Vrijdag 22 december* 2017 om 19.00 uur is een mooie selectie van wat we verkopen te zien op onze spectaculaire VUURWERK DEMOSHOW 2017. Naast de Haagse Hogeschool te Den Haag. De Vuurwerk demoshow 2017 sluit af met een spetterende finale!

Ook dit jaar wil lekkerknallen.nl met de show aantonen dat illegaal vuurwerk overbodig is geworden. Sinds vorig jaar mogen we vuurwerkcakes in de categorie 1.3 G verkopen tegen tegen scherpe prijzen. Dit 1.3 G vuurwerk wordt ingezet op grote vuurwerk evenementen en als afsluiting van bijvoorbeeld concerten. Hierdoor heeft dit vuurwerk ook geen kleurrijke verpakking, omdat het altijd door professionals in een afgesloten gebied wordt opgebouwd.

Maar eindelijk is het bereikbaar voor iedereen om vuurwerk af te steken dat wel 30 tot 40 meter hoog komt en mooie harde knallen en effecten heeft. Het zwaardere vuurwerk is volkomen veilig (CE Keurmerk TNO), maar vraagt wel extra aandacht bij het afsteken. Eenvoudige maatregelen, zoals een aansteeklont en ruim voldoende afstand kunnen verwondingen voorkomen. Daarnaast adviseren we ook altijd een vuurwerkbril te dragen. Niet alleen als je zelf gaat afsteken, maar ook bij alleen kijken naar vuurwerk. Zo kan straks het nieuwe jaar beginnen met een knallend en veelkleurig luchtruim zonder loeiende sirenes.

Ons doel van de vuurwerkshow 2017 is om te laten zien, welk vuurwerk er afgestoken mag worden door consumenten op oudejaarsavond/ -nacht tussen 18.00 – 02.00 uur. De voorgaande jaren trok de show veel bekijks, met de Haagse Hogeschool en de woontorens van de Fijnjekade als decor is het ook een prachtig geheel. U bent van harte welkom. Gezien de locatie, de show en het tijdstip is dit evenement zeer geschikt voor het hele gezin, dus ook voor de allerkleinsten is het een mooi schouwspel.

Na de Vuurwerkshow is de showroom open tot 21.00 uur (op 5 minuten loopafstand Goudriaankade 14)

* Bij slecht weer woensdag 27 december* 2017 om 19.00 uur

Back To Top